goodmorning

vart inte på bättre humör igår. inte idag heller. så kommer nog skita i bloggen idag också. Jag och min pojkvän ska hem till mig senare idag. men först ska vi in till stan och kolla på kläder, ha det bra :)

..

Ingen data igår så vart ingen bloggning igår. ska typ precis ha matte nu i skolan. Igår vart jag anklagad för att ha snott en klocka. så hittade dom en klocka i min väska. och det säger hon är hennes. men det va min födelsedags present från min pojkvän. får inte jag tillbaka den av skolan. så ska dom beta mig ersättning eller rättare sagt till min pojkvän. så är jävligt sur just nu. så jag vill inte blogga mer  nu. hoppas jag blir på bättre humör senare..

i'm sorry

Förlåt dålig uppdatering, jag vet.. men aja. jag har precis gjort ett no prov och det kommer inte bli bra resultat.. Men men jag visste ju inte om det. sitter och lyssnar lite på musik, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Juste jag ska träffa min vän jag inte träffat på typ ett år:O gud va kul det kommer att bli!

inte snyggaste bilden, men men :)
Ha det bra ! :D

hello:)

Godmorgon allihoppa:) jag ska snart åka hemifrån pojkvän. så jag skriver mer sen har ganska brottom :P
byebye

I'm back in school!

Nu är jag tillbaka i skolan. och är skit trött.. för att jag inte kunde sova för mitt rit cp ryck inatt..
Men men uppdaterar senare!

of to the hospital..

nu är jag på bussen mot sjukhusen skriver sen efter. bye bye

godnatt säger jag nu!

Jag somnade sen vaknade jag kanske 2-3 timmar senare och fick typ ett ryck att jga ville rita. så nu har jag ritat 4 saker..
men nu ska jag sova lite.
Hörs imorgon :)

godmorgon/godkväll?

Jag somnade nyss och va skiit pigg nu när jag vaknade jag har sovit i kanske 1 timme och nu är jag pigg igen! det är sjukt. Men jag ska be min pojkvän ringa mig nu vill prata med honom lite. saknar honom som bara den!! Det är sjukt första dagen vi inte är med varandra på typ aa, vad är det 5-4  månader. Alla andra träffar inte sina pojkvänner så mycket. men aja har inte mycket mer att sä'ga blir väl ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
ni alla får ha det så underbart!

min söta underbara pojkvän !:D

hejsan :)

jag tänkte bara säga att jag är med och tävlar om veckans blogg:) kika gärna in där

http://fannyskakburk.blogg.se/

..

Har precis fått en tid på sjukhuset..
inget mer om det får ni veta.
Men aja klockan 08.40 ska jag vara där..
idag ska jag typ inte träffa min underbara älskling.
känns så konstigt att inte vara med honom..
Men men vi har ju varit med varandra varje dag.
Så kanske är bra, men jag saknar ju hans närhet..
Men imorgon ska jag träffa honom!
Gud kommer dö när jag ser honom igen.
Tänkte kanske ha en frågestund här i bloggen.
Men jag vet inte om det skulle bli några frågor. det är ju inte så roligt..
Så ni som vill att jag ska ha en fråge stund får ju ta och kommentera detta inlägg.
Nu blev det här inlägget lite långt, men men.
Vi bara säga att ni läsare är underbara. det är några som följer min tråkiga blogg varje dag.
Men det vore roligt mer lite kommentarer också!
Vill Gärna att ni trivs så säg till om ni vill att jg ska skriva om någon speciellt eller så kan jag försöka att göra det..
Jag ska inte skriva mer nu. Vissa orkar väll inte ens läsa inlägget..
Men ni söta läsare får ha det bra!

usch..

Jag vaknade för typ fem minuter sen. Fan mitt alarm gick inte... jävla c* mobil!
Aja, vad ska jag göra..
ska upp och äta frukost nu:)
byebye

Pappa♥

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Du kommer alltid finnas i mina tankar. Jag saknar dig så oerhört mycket. Jag önska av hela mitt hjärta att du hade tänkt annorlunda den dagen, den stunden. Tänk om du hade gjort de. Men jag vet att du är med oss iallafall, jag vet att du tittar på mig och vakar över mig varje dag. Min saknad till dig är obeskrivlig. Jag vill ha dig tillbaka. De gör ont i mig att du är borta, att du lämnat oss, du har lämnat mig. Alla dom här åren som gått efter att du lämnade oss trodde jag skulle bli bättre, jag trodde att smärtan skulle bli lättare. Men jag hade fel. Ibland gör de riktigt ont och jag är riktigt ledsen.
Just nu rinner tårarna ner för min kind och jag känner att saknaden blir större och större. Även fast att jag vet att du är med mig hela tiden. Ibland så kan jag känna din närvaro, att du finns i närheten av mig.Jag älskar dig pappa! Du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta, ingen kommer nånsin få/ta den. Den är din! Du är min pappa även fast att du inte lever längre, den är din och kommer alltid förbli din plats!

Saknaden efter dig pappa är riktigt stor! Att du inte finns i mitt liv är det jobbigaste som finns, att inte ha någon pappa att se upp till. När du försvann, lämnade denna jord så var det som om nått försvann ifrån mig. Det kändes som om det vart ett tomrum inom mig. Jag har alltid sen den dag du lämnade mig tänkt på dig. Det finns så mycket som ja skulle vilja få sagt till dig min älskade pappa, men det är försent. Jag önskar att en dag när jag vaknar så finns du här igen.♥
För 9år sen var de den jobbigaste dagen i mitt liv.Jag vaknade mitt i natten och hörde mamma gråta jag gick upp och gick till köket och där satt hon och grät. Jag frågade vad som hade hänt. Då berättade hon att min pappa hade dött. Jag va bara 3 år då. Och förstod inte så mycket. J
ag bara ville lämna denna jord, lämna allt bakom mej. Allt jag kände då var bara en oerhörd sorg och smärta. Som inte ville släppa taget om mig. Då kände jag kniven i mitt hjärta, den trycktes in längre och vreds om. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att leva med den sorg och smärta som kom. Den finns fortfarande. Ibland känner jag av den mer och ibland mindre. Men jag finns fortfarande kvar. Och det är tack vare min underbart fina familj som stöttat mig sen den dagen Den 28/1-2001. Jag är så glad för att jag har dom. Vad hade jag gjort utan dom?

Ja den 28/1-2010. Det är dagen min pappa dog. De är den dag som jag bara vill försvinna för stunden och slippa tänka. Fast ändå önska att de aldrig hände. Denna dag är min pappas dag Min älskade pappa! Han som alltid kommer vara min pappa fast att han inte finns kvar på denna jord. Men jag vet att han alltid finns vid min sida.

Jag älskar dig pappa och saknar dig å oerhört mycket!

Pappa 9/9-1970 – 28/1-2001
Jag saknar honom massor! ♥ Tänk om han kunde komma tillbaka. De skulle göra mig så glad och lycklig! Min älskade fina pappa ♥
Jag tänker på dig och saknar dig så enormt mycket. Önskar att du kunde komma tillbaka till oss! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

/Din dotter Jennifer!♥




Förlåt syster att jag tog dina bilder. men jag har inga bilder på Pappa.


Dålig uppdatering..

Förlåt för dålig uppdatering jag va hemma hos min pojkvän och min data hade inge batteri och jag orkade inte röra mig ur soffan till pojkvännens data.
Så, men vi har varit inne i stan i lördags.
Idag va vi hemma hos min moster som fyllde år så grattis till henne:)
Nu har jag orkat sätta i laddaren i datan. men har inte så mycket att säga.
Så ni får ha det bra mina underbara läsare!:)

det här är lite väl tidigt..

Det här är väl kanske lite tidigt. men men;)
Jag ska gå till busse nu. men bloggar mer sen:)
ingen bild i detta inlägg. men fortsätt sov ni:)
bye bye!

godnatt;)

Nu ska jag sova stannade hos pojkvännen inatt. så det blir ett tidigt inlägg imorgon. 06.13 eller 06.27 bussen imorgon-.- men ni alla får sova så gött:)
Just det. Nu är jag svarthårig igen:) trivs bäst som det ändå:)
godnight ;)

min pojkvän är bäst!!

Åå min pojkvän är bara för underbar. Vi va inne i stan idag, för han skulle köpa skor. Sen slutade det med att jag fick en ny piercing för min stav va för lång. En kam ögonskugga svart hårfärg. Japp ni hörde rätt jag ska färga svart igen. Jag trivs inte som blondin. Snygg hårfärg. Men inte på mig, inte världens bästa bilder. men aja:)

tänkte bara säga.. Godnatt!

Nu säger jag godnatt!
Orkar inte skriva mer än så,
ha det bra och sov gött;)

shaa shaa

Godmorgon bloggen. seriöst nu börjar jag då ångest över vädret!
Och inte sov jag något inatt heller så ska man klara av en hel skol dag till halv 4.
ska följa med min pojkvän och köpa skor till honom.
Ont i magen ååh gud va jobbigt allt vart nu.
Lovisa säger att jag har damp och ad-hd då blir jag ledsen:( aja jag ska nog ta en macka och äta:)
ha det bra.!

jag känner åska i luften..

Åååh! Jag har typ panik ångest jag känner att det kommer att börja åska..
Jag sätter mig INTE på en buss när det åskar!!
Aja jag orkar inte skriva mer..
byebye

klockan är tidigt..

Klockan är 06:21 och jag har varit vaken i drygt en timme nu.. och är klar har sovit hemma hos min pojkvän inatt, så jag måste ju åka tidigt. bussen går 27 men så började det ösregna.. så jag tar en senare buss som går 50, och slipper regnet och så kommer jag typ 5 min försent. men det gör ju inget;)
Men igår hade vi det trevligt. först så Åkte vi och grattade luddes mormor. sen åkte vi hem till hans morbror och fikade.
sen när vi kom hem till han sitter vi och kollar en buss jag ska ta en. då skulle jag vara på saltarö typ vid fem över halv tolv.
så då fick jag sova här.. men det va mysigt. det kom en valp köpare igår kväll också. och han ska köpa en han hund. så nu finns det bara 2 kvar som ska säljas..:( buhu det ät typ bara 2 veckor kvar nu..
Gud va jag kommer att sakna dom.
Just det. jag vill bara säga att ni som läser min blogg kolla in min systers blogg. Det finns en länk till höger där det står länkar. syster-paulina gå in på den det är en grym blogg. läser den varje dag.
Juste paulina om du läser min blogg så vill jag bara säga att jag älskar dig!
Jag vet inte vad jag skulle göra utan er mina syskon.
Både james paulina och min halv syster Jacki. älskar er!

Godmorgon!

Idag ska jag och min pojkvän och hans familj till hans farmor för att hon fyller år imorgon!
så jag ska hoppa in i en duch och sen börja fixa mig.
Blir kanske ett litet kort inlägg till idag.
Men ni får leva med det!
Byebye!!

godnight everybody

nu säger jag godnatt för idag!
hoppas att alla haft en trevlig dag, för det har jag!
Godnatt

nu är det kväll igen..

Gud va tiden bara rusar förbi.. nu är det kväll igen, och det kändes som att jag precis lämnade bilen när mamma körde mig till min pojkvän..
aja, dagens outfit.
Jeans: G-star
Linne: Ginatricot
Kofta:H&M
Halsduk:Ginatricot
ha en fortsatt trevlig kväll.

hejsan:)

idag har jag och min pojkvän bara slöat jag har sytt på en knapp på en jacka och målat naglarna:)
vi ska snart åka hem till honom.:)
här har ni söta paret:)
ha det bra:)

rubriktorka..

Hejsan allihopa:)
Jag vaknade för kanske en timme sedan. men jag ska ta bussen klockan 7 hemifrån min pojkvän.
Aja, men det va mysigt igår på minneslunden. Fan vad jag saknar dig pappa.. tror det är 9 år sedan jag och mina syskon förlorade dig..
Du ska veta att du alltid finns med i våra hjärtan! Jag kan bara hoppas du har det bra däruppe på ett moln..
Jag älskar dig!
Men snart ska jag till skolan, efter skolan ska jag möta upp min pojkvän sen ska vi åka hem till mig och bara ha det mysigt:)
bye bye !;)

mot österhaninges kyrka.

Nu ska jag min pojkvän farmor och jag till minneslunden för att gratta min pappa och lämna lite blommor och sådant.
Hörs sen.

grattis pappa!

Grattis till pappa som skulle ha blivit 40 år idag. Jag älskar dig pappa ♥
R.I.P pappa

hejsan!:)

jag har inte uppdaterat på hela helgen om inte mer..
Kort inlägg om vad jag gjort i helgen.
Fredag: jag och min pojkvän va hund/valpvakt hela dagen. Det va riktigt kul:)vi åt tacos och hade det mysigt':)
en bild på min pojkvän och hans ena hund Doris:)
Lördag: vi va i haninge centrum. En jacka följde med hem. med den lämnade vi tillbaka idag.
Söndag. vi lämnade tillbaka jackan i haninge centrum och beställde en annan jacka från nätet:) kan vis a bild sen:) Eller min pojkvän beställde den till mig för att jag ville ha den(a) det va han som köpte den första jackan till ig. men han tyckte också att den som vi beställde va snyggare:) men aja ska fortsätta att prata med min pojkvän på skype ha det bra så hörs vi va;)

hellu:)

just nu sitter jag hemma hos min pojkvän, jag och hans mamma va precis ute med doris hilda och bosse:D
Jag gick i kanske 10 in ute i ösregnet tror jag kommer bli mer sjuk.. Nu har min hals börjat att krångla:( orkar verkligen inte:(((
Aja, orkar verkligen inte skriva mer nu, kanske ett till litet inlägg ikväll..
herrå

hejsan!:)

idag va min klass på skansen det va inte så jätte roligt igentligen orkade jag inte gå till skolan men mamma typ tvingade mig..
sen åkt jag ju självklart hem till min pojkvän!=)
vi åkte till haninge centrum då han skulle fylla på sitt buss kort)
ett par lös naglar och en vit kajal följde med mig hem från H&M =))
här är lösnaglarna:)
resultatet blev såhär:)
och här är kajalen.
men ska sova nu, goodnight ;)

förkylning..

Fan är förkyld..
Men jag åker iallafall hem till min pojkvän nu.
Trodde jag skulle orka gå till solan men det gjorde jag inte:( fan asso men aja får träffa min söta älskling! =DDDD
Nu blev jag glad igen :DDDD
Fan vd jag älskar han!!
här pratar jag i tele med min älskling:DDD

RSS 2.0