10Månader idag älskling, älskar dig!♥

Åååh, seriöst älskling, jag älskar dig och nu har vi 10 underbara månader tillsammans. Du betyder ALLT för mig du är luften jag andas. Du är min ängel utan vingar. Jag älskar dig Ludwig Oscar Blomberg! 10 underbara månader nu med dig, och du är det bästa som hänt mig ! ♥

TOVE HACKAR SIG IN PÅ JENNIFER BLOGG :D <3

Tjenare tove hära ;D
Jennifer sitter i närheten och försöker tjuvtitta :O
Jennifer är den bästa sötnosen som finns
puss på dej <3
kan inte skriva mera har lektion... puss puss <3
// Tove <3

Grattis min underbara pojkvän!

Grattis älskling. Nu är du 16 år och vi har snart varit tillsammans i 10 månader också. Jag älskar dig av hela mit hjärta du betyder allt för mig. Du är min luft jag andas för att kunna överleva. Hoppas du tycker det blir en bra födelsedag. Jag skulle kunna sitta och skriva ett lååång inlägg om hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Men det behövs bara några fåtal ord som kan beskriva det. " Du betyder allt för mig du är mitt allt, Jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ." Älskar dig Ludwig Oscar Blomberg, min underbara älskling, som bara är min! Och ingen annans! ♥






Fan vad jag älskar dig min underbaraste älsklig!♥

hejsan :)

Just nu håller jag på att laga en liten födelsedagsmiddag åt min söta pojkvän som fyller år imorgon!
Han fyller 16 och så ska han börja övningsköra, hmm.. Undra hur det kommer sluta..

Något som det här?

Vad tror ni?

Nej det kommer säkert gå bra ! hoppas vi på.
men nu ska jag inte sitta här och blogga utan nu ska jag laga mat!
Ha det bra:)

Datan på lagning!

Ja Min data är på lagning, min hårddisk slutade typ fungera -.- trött jag blir så blir inte så många inlägg men ska försöka !:D men nu ska jag gå  ha det bra!:)
Går inte att ladda upp bilden nu men aja ni får klara det :)

18-10-10

Fan va dålig jag är, jag suger ju på att uppdatera.. Jag glömde ju att skriva efter att jag färgat håret. Klart det vart svart. Men ja ska faktiskt färga brunt sen, men jag tänker låta håret vara ett tag.. Ångrar ju attjag färgade från första början.. Jag gjorde det bara för att reta mamma, trotsa henne, fick ju inte färga håret igentligen (a)Men annars har det bara varit lungt, Sitter på bussen påväg till stan för att möta upp min pojkvän, I detta tråkiga väder. Jag träffade min tjejkompis Mari för att min kära pojkvän va på anställnings intervju på donken och självklart ska han ju börja jobba där, men nu orkar jag fan inte skriva mer men ni får ha det bra kära läsare! :)
Bjuder på denna :)

Jag färgar håret igen ;)

Hmm undrar vilken färg det kan bli nu då?;)  Thihi, sitter med färg i håret och ska tvätta ut det 50:) Undrar vilken färg först blond sen svart och nu? :O
Ni får en liten sneek peek :D
Bloggar såklart efter också! :)
Do you see somthing? ;)

Hejsan alla läsare!:)

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och har tråkigt, jag har rast tills 20 över, tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg då. Va snällt eller hur?
Men aa, Idag ska jag inte göra något. jag köpte den där sunsilk shampot och balsamet, där det är typ några kända som har gjort den. den röda va riktigt bra för färgat hår. beställde mina glasögon och va inne snabbt på hemtex. ska ju måla om i mitt rum och sådant. Skulle köpa ett bedsett, men jag är hopplöst förälskad i brun så det kommer bli någon sådan färg. Sen hittade vi gardiner som va bruna, men då passade inte mitt bedset så det blev inget.
Men imorgon ska jag Klippa mig.. KOmmer dö när jag sitter där hatar att klippa mitt hår:( Men men, Jag ska fråga mamma om jag kan få köpa saker till mitt hår och sen måste jag ha mitt barnbidrag tidigare den här månaden för att min älskling fyller år den 22 oktober så :D han fyller 16 så grattis till han redan nu :D men nu börjar jag ni alla får ha det bra :DD
Min bebis i somras :D
Visst är vi söta (a)

godkväll i all ära:)

Nu har pojkvännen och jag sussat ett tag och vaknade nyss. Jag och mamma har varit och beställt mina glasögon:) och köpt lite mer behövligt.
Ska ta och fixa mitt rum lite sen sussa vidare så alla ni andra pigga jävlar får ha det så bra ;)
Nu
förut, vad är bäst ?:)
och en liten extra bild på mig och min söta älskling :)

Jag vill tatuera mig..:(

Åh jag vill tatuera mig. jag vill tatuera ungefär "

I will keep a part of you whit me and everywhere I am there you will be " som minestatuering till min pappa som tyvär har gått bort  för nästan 10 år sedan. Det är nog det ända jag skulle kunna tatuera in. Något jag vet att jag vill ha på min kropp förevigt. Men men, Nu är jag snart i gullmars. Jag sov ju hemma hos ludde från igår till idag. Ska eventuellt beställa glasögon idag. Men Nog av skrivandet. NU ska jag snart gå av. ni får ha det bra!:)




hejsan!:)

Nu är jag tillbaka igen. har varit hos optikern idag. Så jag ska få glas ögon. vi ska ha Musik sen Bild så ganska chill dag. sen jag jag och min pojkvän va hundvakt idag och imorgon på morgonen och eftermiddagen. Sen ska jag mi familj min pojkvän och jimmy min mammas killes syster som ska flytta från stockholm . Men det ska bli mysigt. men nu ska jag ha musik ni får ha det bra!:)

Ha en underbar helg alla :)

länge sedan..

Nu va det ett tag sen.. Men det ska bli bättre. Jag sitter i skolan just nu med tove
skriver sedan bye

RSS 2.0