hejsa alla

Hejsan alla nu är det så att jag har bytt blogg följ gärna mitt liv där. den här bloggen kommer vara kvar för dom som kollar in då och då så att dom inte missar min flytt, lite är fixat, men kommer ju bli finare sen. Men den får se ut såhär sålänge, Så kika in där ;)
Bloggadressen är :
http://jenniferkasten.myshowroom.se/
http://jenniferkasten.myshowroom.se/




fan ingen bloggning på hundra år nu igen..

Rubriken säger ju det mästa. Men har varit upptagen, skolan och sådant kommer ju i första hand. Men nu är mitt hår äntligen som jag vill ha det !! Fan va grymm jag e :D  men jag och min pojkvän ska nog sova nu, båda är skit sega och trötta :P men ni får ha det gött så godnatt :)

bara för att min pojkvän inte har tillgång till internet:)

Bara för att min pojkvän inte har tillgång till internet så kan jag berätta att först så avfärgade jag mitt hår, det vart orange/rött det spelade ingen roll för nu sitter jag med brun hårfärg i håret :D Fan va nice eller hur ? ;) Fan då blir det att köpa löshår sen :) Hoppas bara att det blir bra ska ut om typ 15 min :)
Misslyckat försök till att bli ljusbrun i somras :P

Hemligt uppdrag del 1

Nu är del 1 Klar av mitt hemliga uppdrag. Gick till ica maxi i snöstormen och jag kan lova att jag inte går ut mer om det inte behövs en runda till ica maxi igen. Hoppas det blir bra nu :)
Men blogagr efter del nr 2 :)

Ser ut som skit i håret, men undra ad det är jag håller i :D ( om ni undrar varför jag skriver hemligt updrag, det är något till mig jag håller på med, min pojkvän får veta när han kommit hem vad jag gjort : men ni får veta såfort jag är klar!)

Ledig idag :D

Skönt, men ni undrar säkert vafan jag gör uppe nu, och att jag bara ska slappa idag. Men det ska jag inte, Jag är hundvakt åt fyra hundar Doris, Bosse, Hilda och lilla Åke. Sen ska jag städa pojkvänenns rum lite, han har tappat bost halsbandet han fick utav mig :( Så han vill att jag ska hitta det. Men det är ändå jävligt stökigt där ( kan inte bero på mig ) Så ändå skönt med en städning. Sen ska jag öra en hemlig sak hade sakt till er, men min pojkvän läser min blogg så det går ju inte. Nej, Redan druckit en kopp kaffe blir att  faxa till en ny kanna med kaffe och pojkvän ska gå nu, så ska säga hejdå till han. Men ni ungdommar som läser min blogg, ha bra i skolan och ni som jobbar, ha en bra dag på jobbet.

Tankarna bara bubblar i mig.

Ååh.. Mina tankar bara snurrar runt i huvudet just nu.. Så fort jag hör den låten börjar jag tänka på pappa. Jag saknar honom så, snart 10 år sen nu. Men tänker tillbaka och undrar hur det hade varit om han hade varit vid livet nu, Om mamma fortfarande hade varit tillsammans med honom. Eller förlovade eller vad dom va. Undrar hur han hade varit. Om jag hade haft någon kontakt med honom. Saknar honom. Sitter i skolan just nu och bara skriver mina tankar bara flyger runt mig. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill bara skrika Rakt ut tills luften tog slut skulle tagit ett nytt andetag och skrikit tills jag inte hade någon röst kvar. Känner att tårarna är på väg, men ändå sitter jag och ler vill inte att folk ska se hur dåligt jag mår. Går runt med ett leende dagen ut dagen in. Men vill bara sätta mig och gråta vill bara sitta och skrika och aldrig sluta. Jag kan bara vara glad över att jag har en sådan underbar familj vänner och framför allt en underbar pojkvän som stöttar mig igenom allt. Och då menar jag verkligen allt. Finns inget underbarare än det. och inte på tal om mina underbara vänner som jag vet jag kan prata med om allt. Men vissa saker vill jag inte släppa ut, utan sådant jag vill ha inom mig. Men jag vet att om jag inte släpper ut dom kommer jag bara gå ner i depression eller något. Men det vill jag inte. Vill bara skrika men när jag försöker får jag inte ut något. känns inte som att jag får någon luft. Men jag ska klara mig. jag ska inte hamla på botten igen. jag har äntligen klättrat mig upp och ner ska jag inte. Har så mycket mer tankar, men när jag ska skriva känns det som att jag är helt stel i fingrarna och får svårt att skriva orden jag skriver. Men fram ska det.Fan det finns massa fler tankar jag vill skriva, men när jag ska skria det så kan jag inte skriva ett skit, orden kommer lixom inte fram Fan hatar att känna denna känsla. Men fan jag vet att jag klarar det här inget kan sänka mig till botten, men Fan asso tar bara stopp och jag får sitta och tänka. När jag tänker så bara flyger dom runt, men när jag ska förklara tar det stopp. Fan hatar detta. Vill bara dö. Självmordsbenägen har jag varit, men det tänker jag inte bli igen. Men vill inte prata om det nu. Hur brukar ni göra när ni mår såhär? Jag brukar bara bli värra för att jag inte vet ett sätt. Men har inte mått såhär på över 10 månader. Fan kanske beror på att jag inte har min pojkväns närvaro.. Hoppas jag mår bättre när jag träffar honom. vill inte känna såhär längre...

Ny header;)

Tack så mycket tove, om jag visste hur man gör länkar i ett inlägg hade jag gjort det. men Besök hennes blogg tajtast.blogg.se tor jag det va sätt en kommenatr om det va fel  :) men dkt va allt jag tänkte säga va tycker ni ? hiss eller diss ? ;)

ingen matlust?

Har inte haft någon matlust sen typ 3 dagar sen ? Fan får tvinga i mig mat :s Hmm undra vad det kan bero på är inte hungrig eller något.. Ååh, vad jobbigt, men pojkvännen är och jobbar så väntar på att han ska komma hit. Saknar han :( men fan ingen blogglust heller.. Ingen matlust bloggtorka fan va jobbigt. men kommer säkert på något poligt eller några tankar eller så. men ni får ha det så bra så länge :)
Älskar den bilden på mig :)

angående förra inlägget.

Hahah, i förra inlägget så va jag inte seriös, utan hade bara tråkigt. men nu vaknade jag nyss, pojkvännen är och jobbar :( men jacki är här så är inte ensam. Men nu ska jag äta frukost ;)

hej

NU JÄVLAR ÄR DET FESSST!!!!!

förlåt dålig uppdatering

Tja, rolig dag med syster Jacki  och hon sover här med oss inatt :D men nu ska jag va social byee

Jävla fitt ungar!!

Ursäkta ordvalet men seriöst det går inte att beskriva min ilska just nu!! Faaaaan håll käften era jävla fitt ungar!! Dom jävlarna som är över oss spelar skit hög musik och dom har hållt på sen fucking 9 på kvällen jävla snorungar som har "hemmafest" Asso seriöst det är inte lite störande! utan det går inte att förklara, dom hoppar runt som flodhästar! När dom går låter det som en stor flock flodhästar går däruppe! Vi har slagit saker i taket men dom fortsätter vi har varit och knackat på men dom VÄGRAR  att öppna dörren och dom slutar ju för fan inte! Hunden blir stressad för att vi är så jävla irriterade. Fan seriöst hur orkar folk mitt på natten ? snorungar som har lånat en polares/brors lägenhet eller något. Över 18 år dom definitivt inte. Vi gick ut med hunden så såg vi en tönt sitta och vifta med en leksaks pistol? Men seriöst hur gamla är dom ? Nu börjar jag bli riktigt less på det här! Ååh får DAMP  D.A.M.P För i helvete nu har vi ringt störnings jouren hoppas fan att dom kommer snart! Det är en onsdag vanliga människor med jobb Har inte "höstlov" utan dom ska gå upp och jobba. Och det skiter dom bara i, vad fan är det här ? Faaaaaaaaan i heeeeeeeelvete kan dom inte bara hålla käften ?! Aja hoppas ni som inte har idioter över er sover gött för det kan inte jag göra!
GODNATT!!

Yes!

Ååh, det va inte som jag trdde det va, fan va nice:D nu är jennifer glad:D

Thihi:)

Ååh, vad jag känner mig busig :) jag och pojkvännen sprang ner och köpte chips och sådant :) Doris åkte inte, hon fick stanna här med oss :) Ååh vad mysigt :) Hon ligger och drömmer just nu så ligger hon och små morrar och skäller så kände mig tvungen att filma det (a) det va så gulligt :) hon ligger  bredvid mig och bara suckar för att jag låter så mycket :) men ska låta henne sova och till er som ska sova ( inte jag ) godnatt och hoppas ni haft en trevlig kväll :)
jag just nu :)

fan då..

Fan då vad jobbigt det kan vara ibland.. Men men livet gårnjuvidare. Bloggens flytt är inte klar ännu så ni vet. men jag berättar ju när det är :) men jag och min pojvän har så tråkigt. vi väntar på att hans bror ska komma och hämta Doris :( Fan då :'(  Men det är bara för att jag och min pojkvän kanske ska på bio imorgon :) men ni alla får ha en jätte trevlig fortsatt dag :D


..

Whats gonna happen now? The time will show it I hope.. I hope it don't mess up somthing. I want to keep you and maybe the other thing.. Jag vill inte säga något rakt ut, men Fan det här kan förstöra mycket saker om det är som jag tror..

Godmorgon allesammans!

Godmorning, Ååh, gick upp klockan 8 imorse hade velat sova en stund till, men hunden hade spytt på täcket "blääää" sen gick vi ut med Doris sen fick hon mat. Nu har vi kollat på ALLA 3 sagan om ringen filmerna. Aja, får skriva mer sen. ha det bra!

Till Tove :D

Lite weird med bilder till min tjejkompis, men hon ska fixa en ny header till mig, appropå det så kommer jag byta blogg. Nya bloggen kommer heta jenniferkasten.se ni kan kika in där sen när jag säger till!
Haha, bara bilder på mig, men du har säkert fina bilder på oss/ dig :)
Bildbomb till dig tove fixa något riktigt snyggt ta inte alla men dom du tycker passa och dom som du är snygga and I know that you have some pictures of you and me and you ;) Godnatt alla :)

långpromenad med hunden!

Shit, nu är jag trött! Nyss varit ute med Doris i över en timme. Först gick vi en lång promenad ute i "skogen" sen så när vi kom in skulle vi lämna henne och hämta pantburkarna och sedan gå i drygt 20 minuter fört att panta och sen tillbaka. Men när vi såg hennes ledsna blick kunde vi ju inte lämna henne ensam så vi satte på henne kopplet och gick till konsum 103 kronor fick vi för pant burkarna :D Grymt! Men men nu ska vi bara lägga oss och fortsätta att titta på the simpsons  säsong 21 :D Så ni alla får ha en trevlig fortsatt dag :)
högst upp: Jessica
Från vänster:Lovisa, Tove och jag
80-tals dagen i skolan.

Ett tag sen nu då da :)

Nej, nu ska jag skärpa mig och ta tag i bloggen fixa en ny header och lite sådant och självklart börja blogga igen.
Idag har jag varit iväg och handlat kläder med min mamma kanske kommer upp lite bilder senare, men just nu får det va :) Nu har jag "flyttat" in i pojkvänens lägenhet. VI ska kolla på film och bara mysa och lilla Doris är här, men nej, nu ska vi kolla på film och käka onyttigheter ;) men ni får ha en trevlig kväll:)
Bye
Doris och jag :)

RSS 2.0