1 år

Kommer inte uppdatera idag , ville bara säga att jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett år idag :D jag älskar dig ! <3

Vaknade nyss

Gud så skönt det va att sova länge, mitt hår vart inte som det skulle bli. men det kommer upp bilder på hur det blev senare:) Men nu ska jag gå ut med hundarna och gå till ica maxi:) Men jag bloggar senare! ha det så gött :)

Slingor

Nu gör jag ljusare slingor i håret, det kommer bli nice :) Brunt med ljusa slingor vad tycker ni om det ? jag tycker det är fett snyggt ! hehe Vad ska ni göra denna söndagskväll? jag kommer bara ligga och slappa om jag inte måste göra om mina slingor igen för man vet ju aldrig hur det blir.. Men men det blir säkert bra bildresultat får ni se sen, men h en fortsatt bra kväll allihopa !

Trött:(

Ååhh jag är så trött :( Kanske sk till syster i dag.. men det snöar så förbaskat. men min mage skriker efe´ter mat så jag ska gå och göra två mackor med skink ost på :) mums men vi hörs senare :)

Svar på tal.

Nej tyvär har jag ingen herrklocka! utan jag har en dam och den fanns typligen inte på hemsidan. Men skriv gärna ditt namn nästa gång ;)

Svar på tal.

En viss anonym skrev en kommentar till mig om klockan, och sa att den låg ute för 198:- i butik vilket den inte gör, den ligger ute för 598:- SEK ny i butik..

Jävla internet!

Internett strular så jag har inte kunnat uppdatera som vanligt.. Suck -.- Åååh jag vill åka hem jag saknar min pojkvän :( Mår dåligt för att jag inte är med honom elle rhar honom i närheten... Har ni så också ? asso när ni inte är med personen ni älskar ? Jag får så och det är fett jobbigt .. :( Och min bror är en skitunge som inte låter mig vara ifed. ska slå på min .. Aja jag ska inte vara deppig i bloggen. men ha en underbar julafton (som är kvar av den )...

God jul! :D

Känns så himla sjukt att det är jul idag :O Vene, men det bara är så hehe, Min gammel mormor morfar soch kanske morbror kommer snart så jag kan inte skriva mer :P Men hoppas ni förstår för att jag är lite upptagen nu under julstressen :P men ha det så bra så uppdaterar jag så ofta jag kan ! :D

fika

Just nu ligger vi alla i soffan och fikar det är väldigt mysigt hemma hos min mormor:) vart firar ni julen ? jag firar alltid jlen hemma hos min mormor, men jag skulle vilja vara hemma hos min pojkvän :( saknar han så :( men men nu ska jag vara lite social. bye!

bilen

Har varit hemma hos farmor och fikat och nu sitter jag i bilen påväg mot mormor hehe jag kommer sakna min pojkvän kommer inte träffa honom på 4 dagar :( så jävla jobbigt ..men men jag kommer skriva senare när jag kommer hem till mormor men det blir inte förens om 1-2 timmar :) men ha det så bra så länge :)

godmorning

Jag och min pojkvän ställde alarm klockan 9 men ingen av oss vaknade. Utan vi sov och vaknade nu har inte riktig tid att skriva nu så det frå bli när jag är klar. byee

Filmen slut..

Filmen är slut nu, och jag och min pojkvän ska gå och sova ska upp ganska tididgt imorgon. Men ska inte åka förens 2-3 på dagen. Så men jag är skit trött och är inte på bloggning humör så jag ska gå och lägga mig men vi hörs sen !byee

Harry potter

Harry potter just nu skriver sen !

hos pojkvän nu :)

Nu är jag hemma hos min pojkvän efter massa väntande ute i kylan.. Skiit kallt ute:( inte så kul.. Men men vi funtar på att gå till ica maxi och köpa frukt tll en frukt sallad men vi vet inte om vi orkar gå ut i kylan, Ska fixa tillbaka smillisarna till min blogg, dom försvann ju när jag bytte design så det ska jag fixa :) Men nu ska jag värma mig lite så vi hörs sen ! ha det bra så länge!

Tacooos!

Hej alla!
Nu ska jag och min pojkvän göra tacos! Fyyfan vad gott det kommer bli. Jag brukar alltid göra tacotallrik med chips,köttfärssås,guacomale,taco sås, gräddfil, gurka och smält ost. Så jävla gott! Men nu ska vi sätta igång och börja laga maten så får ni ha de bra!

Jag i somras när vi fiskade, fyfan vad jag saknar sommaren!

Ny design!

Så nu har jag en ny design, vad tycker ni om den? Hiss eller diss? Jag gillar den :) ♥

Nytt besökar rekord, 350 besökare ;) inte illa, men nu ska jag börja göra mig i ordning så vi hörs senare men ha det bra :)


Hejsan!:)

Vaknade för kanske runt en timme sen, jag åt frukort och lite sådant. Jag ska åka hem till pojkvännen idag, glömde ju mammas julklapp där -.- Smidig jag är (noot) Men som ni ser jag håller på stt fixa med bloggdesignen, men jag har en hemlig blogg som jag gör det på :) Men ska fortsätta pukla med den idag:) Men nu ska jag ducha och lite sådant uppdaterar lite senare :) Ha det bra !


Godkväll:)

Nu sitter jag i sägen och min pojkvän laddar ner cs till min data för att han och min bror ska spela det. Min syster är i Stockholm också så ska försöka att träffa henne :) har ju inte träffat henne på typ 2 år. Lite tråkigt faktiskt. Jul om 3 dagar hur känner ni om det ? jag är bara glad för då börjar vintern bli slut :) Men nu vill säkert min pojkvän ha min data :P så jag skriver säkert mer ikväll ( om jag får dvs ) men ni får ha en trevlig sen kväll nu :) Bye

Im back!

Jag hittade min julklapp till morfar känns skönt ska fråga mamma om pengar till fika också (a) ganska boring inlägg men men det får ni leva med. Jag ville bara säga det !!! byye

Tidsinställt!

Mitt första tidsinställda inlägg vet inte om det kommer att funka.. men det visar sig. Jag har nu varit och solat! jag kände att jag behövde det! Så det va riktigt nice. Kul att träffa hanna också. Men men nu går jag och min pojkvän och letar julklapp till min morfar:) vet inte om hanna följer med när jag ska göra det. Men det utvisar tiden! ville vara snäll mot er om ni går in och läser på min blogg men det här kanske inte va så roligt men allt för mina läsare ;) Nej, fan jag skule vilja fika, men det har jag inga pengar till :( Fan är jätte sugen på Waynes coffe kaffe latte med hasselnöt Så jäva underbart ! :D Men nej hoppas ni har det bra, fixar ett lite senare också . men ha det bra så skriver jag mer sen

blogg.se

Fan har haft problem med blogg.se hela morgonen.. :( not funny :( men jag och min pojkvän ska snart röra oss in mot stan jag ska sola med hanna och johanna :) Sen ska jag och min  pojkvän försöka hitta en julklapp åt min morfar.. Hmm hoppas det går bra . men det gör det nog.SEn ska vi nog hem till mig igen.. Ni som läser min blogg, dagens fråga till er är. vad gillar/ogillar ni med min blogg ? det kan ju vara lite kul för mig att veta. Men nu ska jag ta och fixa det sista! men vi hörs sen när jag kommer hem ;) see you

Hello

Hemma nu ska ta något att äta med älsklingen. Jul om 4 dagar nu då :) Ni kanske har märkt att jag fixat smilisar nu, fett tuffa ju! Ska försöka göra så att min pojkvän gör en blogg den skulle ju gå fett bra :D men nej ner och äta see you later!




100;drade inlägg nu:)

Nu skriver jag mitt hundrade inlägg:D vaknade nyss är så jävla trött ändå vi ska kolla på film sen ska vi försöka komma iväg hem till mig. det kommer väl inte gå så bra .. men men, Det är bara 3 dagar sen julaftom men nu ska jag kolla på film och äta fruost. ha det så bra
:)


Video inlägg (första)




Nu får vi se om det funkar anars fattar jag inte hur man ska göra... Men men ... HOppas ni är glada att det blir videoinlägg :)

Hundmässan/tupplur

Nu har jag kommit hem från hundmässan blev inga bilder för klumpiga jag glömde mobilen hemma.. -.- Men jag ska försöka fixa ett videoinlägg har ju skaffat ett videofyme konto (a) Och jag har hunnit tagit en tupplur på 2 timmar har varit vaken ett tag nu. Men antingen blir det ett videoinlägg ikväll eller imorgon på morgonen : men nu måste jag äta något magen skriker :'( Men vi syns :)



en ny vaken jennifer ;)

Godnatt

Nej nu släcker jag lampan och säger godnatt ska upp tidigt imorgon. Men asso jag vet inte vad jag ska skriva så ni får ett roligt inlägg imorgon när jag vaknar :) men sov så sött ;)



Saknaden till dig är stor önskar att du va här hos mig paulina och james! vi älskar dig !!♥

Tja igen

Filmen va skit bra :)
vi kollade på national treasure 2 book of secret



Grym va den :) jag och luddes mamma ska typ till älvsjö mässan imorgon då det är hundutställning. Så det kommer nog bli bilder och lite annant om det blir av. Vi får hoppas på det ! Åh jag väntar på att min design/header kommer upp snart hon håller ju fortfarande på med den.. Men men :) JAg är bara glad att hon hjälper mig. Fan jag är så jävla fantasilös.. Hjälp mig någon ? något roligt att skriva om något test eller så bara för att man har tråkigt. Hmm... Kanske ska göra en ny kategori "saker du inte visste om jennifer" eller ? kanske sklle vara kul.. men det här får räcka nu.. Men ni får ha dt så bra så länge bye bitches ;)

Film time :D

Nu blir det filmtime. Jag och min pojkvän och hans mamma ska kolla på film :D berättar vilken sen och om den var bra !! Men nu sk jag kolla på filmen bye :)

Godmorgon:)

Just nu ligger jag i sängen och ska gå upp för att äta frukost :) Min elaka pojkvän väckte mig ... Fy fan han ska få igen :) Men nej nu ska jag äta frukost. Ha det så gött!!




Cha Cha :)

Nu sitter jag och dricker kaffe med min pojkvän och jag tvingar honom att kolla på top model (a) Fick jullov nyss :D så jävla skönt! Men aa, jag ska bara slappa idag. Och sova länge imorgon ! men ni kommer få mer inlägg från mig idag skulle bara säga att jag lever :) men ha det ra så länge ! :D

Hello :)

Heey nää, jag görjar blogga här igen :D fan fattar inget med desigen men nu ska en söt cheey som bloggar på http://aalucia.blogg.se göra en design till mig :D:D:D Riktigt underbar brud de är :) Men nej, nu ska jag umgås med min pojkvän :D






RSS 2.0