Ska jag vara blond eller brunett?

Nu frågar jag er, jag vill ha erat svar också:)
Ska jag vara...
Blond
Eller ska jag vara...
Brunett? :)

godnatt

Nu ska jag sova så jävla trött, vi hörs imorgon :)

Dagens outfit:)


inte bästa bilden, tröja bikbok kofta salt mössa g-star byxor vet jag inte :P den pffades upp med min jacka från zara och min handväska :) Men ha det så bra så hörs vi sen :)

ska snart handla med pojkvän :)

Vi ska snart till ica maxi. Ska handla tacos att äta :D Mums älskar tacos . Men måste väcka min pojkvän som ligger som en hundmagnet i soffan och sover med 2-3 hundar :P Men men, Det är såklart jag som ska laga maten (som vanligt) Men det blir godast så :) Men hörrni, vi hörs sen för nu ska jag pussa min pojkvän tills han vaknar :)

När jag och min pojkvän hade 6 månader och vi skulle kolla på bio mys :)

Hey bloggen ett tag sen :)

Jag har bara inte orkat skriva, men men jag har kollat runt på kläder på nätet och man hittar några godingar som man bara vill klicka hem.. Men inte har räd med :( Så nu kör vi dagens vill ha (A) ska bli en ny kategori också :) Det är ju inte allt fint jag såg, men lite, det får duga att är från nelly.com hm.se eller ginatricot.se:D








Så :D bye :)

Jag är med och tävlar om ett par vantar.

Rubriken säger ju det mesta:) men jag är med och tävlar om ett par fingerlösa vantar dom är så snygga, Hoppas jg viner, men man vet ju aldrig:)
http://millahoman.blogg.se/2011/january/tavling-handskar-2.html
för att vara med och tävla kopiera länker och klistra ib den i webbläsaren :)

storstädning :)

Phuu är helt slut nu :P har städat som en galning.. Men ska KANSKE träna :P men ska dra nu :) bye ;)

oxfille och kroketter:)

Det ska bli gött :)

så himla sur på mig själv :P

ÅÅh jag har varit ledig nu men ändå ingen uppdatering... Mewn men men nu ska jag gå ut med hundarna så vi hörs sen :)

Beck.

Ska snart kolla på beck men ha det så bra så länge :)

hos pöjkvännen nu :)

Eller aa, har varit här ett tag, vi ska snart äta så jag hinner inte skriva nmer förlåt för dålig uppdatering :( men det blir mer ikväll tror jag :)

har inte haft min dejt med kuddarna ännu:(

Har inte haft dejten med kuddarna ännu, men det ska jag snart ska bara borsta tänderna tvätta bort sminket och sen ligga och mysa med pojkvännen till vi somnar myys det ska bli :) har inte lika ont i handen nu, det är skönt iaf. Men det är bara att fortsätta kommentera om ni vill köpa något :) Men ni får sussa så sött så hörs vi imorgon fan har typ feber..


Bjuder på den gott folk!

trötter

Fyfan vad jag är trött.. Tror det blir sussa kuddarna snart :) och hoppas att min pojkvän också vill ligga och mysa sen sova. tror jag ska till skolan imrogn, för att det är sista dagen denna vecka, är ju ledig på torsdag och frdag (a) Grymmt! Men nu har jag en dagens fråga till er! Vill ni att jag ska lägga upp min gammla klocka eller inte? men jag tror inte att det blir något mer inlägg igad, jag kör dagens facelook och outfit imotgon på morgonen om jag hinner :D Sedan efter skolan ska jag hem till pojkvännen för att på torsdag och fredag ska jag ta hand om deras hundar.. Hehe, vad ska ni göra imorgon då? Men vi kanske ses hörs med ett inlägg senare:) Men ha det bra och sussa så gött!

Saknar dig snart 10 år sen du lämnade oss♥

middag

jag har precis ätit mat, nice nice:) och så alla vet jag kan tänka mig byten på min bloppis :) men min pojkvän sitter brevid mig och hoppas upp och ner för att han har köpt en iphone 4 :) men men jag ska ut och fira :) ha det bra :D

Varma mackor :)

Mumms har precis ätit varma mackor hur gott som hällst! Hmm.. vad ska jag säga mer då? :) ähh jg har inget mer att säga vi hörs sen :)

pöjkvännen här snat :)

Pöjkvännen är här snart :) skönt får han pyssla om mig (a) nmen ska börja sätta på mig min jacka och så :) byee 

bussen

Sitter på bussen nu och har jätte träkigt :P men men hann inte städa rummt, men jag ska åka och möta pojkvän och sen hem till honom tror jag :) men ha det så bra så länge så hörs vi sen ;)

första bilden jag la ut på bloggen tror jag :)

blev ingen avfärd ..

Så det kommer komma lupp ett tidsinställt inlägg snart.. jag ramlade Slog i handleden så min handled är stukad och har skit ont i höften.. Fan också...

videbloggen klar :)




Edit: hittade min nya klocka :)

videoblogg på g

vätar på att den ska bli klar sen så lägger jag ut den i bloggen :)

gooodmorning..

Nu ska jag upp och ta en morgo cigg är ju hemma... längtar till pojkvän kommer hem sen :)

sjuk :(

Vaknade nyss av att pojkvännen min åkte iväg till skolan, men jag ligger  kvar i sängen och är sjuk... Fy fan i don't like this!:(
Men men nu sk jag sova igen så jag skriver sen när jag vaknat.

Desigenen..

Min design på bloggen är konstig.. Men jag ska fixa den snart ! Men har precis ätit magen är full och jag ska vila lite :)







Så här ska den se ut !

Ta tag i uppdateringen nu.

Nu ska jag ta tag i uppdateringen. Men de gör jag imorgon:) Tycker det är kul att några av mina läsare stannar kvar  när jag uppdaterar kast! Men jag och min pojkvän har haft roligt vi har uppfunnit en lek som heter kasta toapappersrullen:P Men men nu ska jag sluta skriva. jag ska ut och göra en hemlis *shh*

Food ;)

Nu ska jag ner och äta ha det bra :)

F*n då..

Vad jag har blivit dålig på att blogga... har  verkligen inte orkat men men , min pojkvän är och jobbar och jag har söndags ångest som vanligt jag är fortfarande inställd på att jag ska till skola imorgon hehe, Men men. Men NI bloggläsare kan ju hjälpa mig på traven och skriva en kommentar om vad ni vill att jag ska blogga om :) men nu ska jag kolla upp en buss som jag ska ta till min pojkvän !

RSS 2.0